partyband

Feest!

Wij komen met
een feest garantie!

emotie!

De kwaliteit van topzangeressen
tijdens jullie mooste moment.

goed geregeld

professionaliteit

Alles in één keer
goed geregeld.

evenementen

Klantreacties

Geloof niet ons maar wat
onze klanten over ons zeggen.

een coverband?

een DJ?

12dance is allebei!

12dance (lees ‘one-to-dance) is een coverband met 2 zangeressen en live muzikanten. Voorman Christoph Völcker is bandleider, toetsenist én een superstrakke DJ.

Deze combinatie is uniek: het live-gevoel van een coverband én de flexibiliteit en de geluidskwaliteit van een DJ. Entertainment van topkwaliteit op jouw bruiloft of bedrijfsfeest!

Jouw feest, jouw muziek

Wij spelen dé bekende nummers, afgestemd op jouw wensen! Tijdens jouw bruiloft of bedrijfsfeest wil je natuurlijk de voetjes van de vloer hebben. 12dance speelt herkenbare feestmuziek van de jaren ’80 tot nu. Muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten!

Als echte professionals beheersen wij elke stijl: van Disco tot Dance, van Nederlandstalig tot Pop, van luisterlied tot dancebeat. Op die manier zal de dansvloer lekker volstromen en heb je een gezellig feest.

In de pauzes draait DJ Christoph verzoekjes en jouw nummers: voor elk wat wils. Op deze wijze valt jouw feest nooit stil en heb je de gehele avond het juiste entertainment.

ceremonie live muziek

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer venenatis leo quis In eros. Ut quis lacus adipiscing at venenatis Quisque Morbi Nulla Lorem Sed. Tristique at wisi Aenean leo metus In elit Mauris Proin eros. Eget malesuada ligula accumsan leo volutpat Nunc et et consectetuer Curabitur.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer venenatis leo quis In eros. Ut quis lacus adipiscing at venenatis Quisque Morbi Nulla Lorem Sed. Tristique at wisi Aenean leo metus In elit Mauris Proin eros. Eget malesuada ligula accumsan leo volutpat Nunc et et consectetuer Curabitur.

Up to date repertoire

You never get a second change to make a first impression!

U organiseert een evenement voor uw bedrijf. Of het nu voor uw belangrijkste klanten is of voor uw medewerkers: dit evenement moet in één keer goed! Graag willen wij u hierbij helpen. Het is ons werk om een entertainmentconcept op maat te maken voor u en dat doen wij met veel plezier. U kunt bij ons terecht voor advies over feesten, diners, bedrijfsopeningen of klantdagen.

Naast onze ervaring met entertainment hebben wij krachtige partners in het evenementencircuit die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom kunnen wij u ook advies geven over uw locatie, de catering, de techniek of aanvullend entertainment.

waarom

Onze formule werkt

Smaken verschillen. En ieder feest is anders. Daarom werken we niet met een vast concept. Bandleider Christoph is perfectionist én gevoelsmens. Als je hem precies vertelt welke muziek en welke sfeer je wilt, bedenkt hij voor jou een feest op maat!

Referenties
Piet de Jong
Piet de Jong
2020-03-10
Super leuke band, heeft ons 10 jarig huwelijksfeest tot een succes gemaakt met heerlijke 80's. Ook namens mijn vrouw hartelijk dank!
Dennis
Dennis
2019-09-26
Christoph heeft de muziek verzorgt voor het trouwfeest. Vooraf hebben we duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn allemaal nagekomen. Wij hadden samen met Christoph één zangeres geboekt op advies van hem. Zij kon erg goed zingen en zorgde voor een goede show. Wij hadden met Christoph afgesproken dat hij weinig verzoeknummers hoefde te draaien, maar deze deden het zo goed dat hij ze veel draaide. Hij luisterde dus goed naar de sfeer die het feest nodig had. Christoph is een professionele man die ook nog eens goed is op de toetsen. Ook dit zorgde voor extra sfeer tijdens ons feest!
Paulette van den Broek
Paulette van den Broek
2017-04-02
Gisteren heb ik een geweldig feest mogen geven ter gelegenheid van mijn 50-ste verjaardag. Wij hebben enorm genoten van 12dance. Twee geweldige zangeressen en goede saxofonist. Samen met Christoph hebben zij er een gedenkwaardig feest van gemaakt. Spelen lekker dancenummers ook van deze tijd gecombineerd met de golden oldies. Super!
edwin van der voort
edwin van der voort
2017-02-27
12Dance heeft bij onze opening van Santbergen in Hilversum een mooie show gegeven. De zangeressen waren goed in vorm en de sfeer was top
Opduin Texel
Opduin Texel
2017-02-22
12Dance verzorgt al een paar jaar de muziek tijdens ons kerstdiner dansant. De samenwerking verloopt perfect en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en muziekkeuze van de band. Het repertoire wordt gedurende de avond aangepast aan het moment en aan de behoefte van onze gasten.
Alex Cohen
Alex Cohen
2017-02-12
Enige tijd eleden heeft 12dance de entertainment op onze bruiloft verzorgd. Niet alleen wij maar ook al onze gasten waren zeer te spreken over de muziek. Perfecte muziek keuze en top uitgevoerd. Christoph en zangeressen, namens mij en mijn vrouw hartelijk bedankt voor jullie grote bijdrage aan de mooiste dag van ons leven! Alex en Rivka Cohen

Stedelijk Museum Schiedam – Fortis Bank – Marsh- Getronics -Leventi – Viag – Coty – Audi – Citroën – Mitsubishi – Miele – Koninklijke BAM- Asics – RTV Utrecht – Innovam – PSV – Ondernemersvereniging Lemmer – Stroeve – De Wit supermarkten – Hotelplan – Falcon Leven – Alliander – Kyocera – TVVL – Pasticum – Velux – Nederland -MRC Transmark – Mastervolt – Vold – Raymond Weill – Koninklijke Mosa – Sociale Dienst – Van der Sluis Groep

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Right to play Charity Diner
Wij willen u namens alle partijen hartelijk bedanken voor de muzikale begeleiding tijdens deze avond. De aanwezigheid van de band maakte het Right To Play Charity Dinner tot een heus gala diner. De gasten waren zeer op hun gemak met de muziek die jullie ten gehore brachten, waardoor wij een mooi bedrag op konden halen tijdens de veiling.
JMerel van der Sluis
Het Reclamebureau
Ook namens Mitsubishi Elevator Europe willen wij jullie bedanken voor je inzet en bijdrage tijdens het feest van afgelopen donderdag. Het was een top feest en we hebben heel veel complimenten gekregen van de bezoekers. Jullie zijn een schitterende band en de zangeressen waren fantastisch.
Richard Overstegen
Gemeente IJsselmonde
Wij zijn zeer enthousiast van het optreden van 12dance op ons bedrijfsfeest! Alle collega’s waren zeer te spreken over de band. Goeie zangeressen, divers repetoire, konden goed inspelen op de sfeer van de avond. Wat ons betreft, als we nog eens een bandje zoeken voor een feest…..zeker voor herhaling vatbaar!
Martine van der Linden
Wouter Wijnmalen
Afgelopen zaterdag was onze bruiloft. Voor het uitzoeken van de muzikale invulling van onze bruiloft hebben we zowel een DJ als een live band overwogen. Omdat wij van moderne muziek houden zijn we specifiek op zoek gegaan naar een band die dit voor ons in kan vullen. Nummers van artiesten als Rihanna, Alicia Keys, Beyonce.. etc.. is wat wij graag wilde horen. Op deze manier zijn we uiteindelijk op 12 Dance! uitgekomen.
Naast de voorkeur voor moderne nummers was het ook belangrijk dat er Bulgaarse muziek gedraaid kon worden. Met al deze specifieke wensen is 12Dance er perfect in geslaagd om hier op een sublieme wijze uitvoering aan te geven. Alle gasten hebben enorm genoten van de avond en wij hebben van diverse gasten complimenten ontvangen.

In twee woorden: GROTE KLASSE!

Wouter Wijnmalen

Swinging.nl
Christoph is een enorme vakman. Zeer bekwaam, serieus, hardwerkend en vooral erg muzikaal. Christoph is continue bezig zijn producten te vernieuwen en aan te passen aan de wensen van de markt. Alle producten van Christoph kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit gecombineerd met veel service en flexibiliteit. Daarnaast is Christoph een aardig persoon waar het goed mee zakendoen is.
Martijn van Buren
Universiteit van Amsterdam
He hallo Christoph! Toch nog even een mailtje van mijn kant. Nogmaals heel erg bedankt voor een bijzonder geslaagde avond!! Ik vond jullie geweldig, en met mij velen, we hebben enorm genoten. En zelfs zo dat we jullie zullen herinneren voor een volgend congres (HPLC 2013 Amsterdam, ruim 1000 genodigden) dat we organiseren en wellicht kunnen we iets rondom jullie (in vol ornaat) organiseren.
Petra Aarnoutse
Alliander
The very talented pianist, Christoph Volcker, provided the music for the annual end-of-year celebration of our organisation in december 2010 together with a lady singer. It was highly entertaining and enjoyable and our collegues were most enthousiastic about it all.
Christoph, a true professional, sets extremely high standards for himself and the artists with whom he works. His musical repertoire covers a wide range including much loved favourites, lounch music, jazz and pop, suited to all tastes and occasions.

Now that we ‘re having an even bigger party in september this year we have invited him again. This time with his band “12 Dance“ and we are already looking forward enormously to an other very special evening!

Jeanette Houpt

Opduin Texel
12Dance verzorgt al een paar jaar de muziek tijdens ons kerstdiner dansant. De samenwerking verloopt perfect en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en muziekkeuze van de band. Het repertoire wordt gedurende de avond aangepast aan het moment en aan de behoefte van onze gasten.

12dance blog

Luistersessies in Hilversum

Met grote regelmaat vinden er luistersessies plaats bij Christoph Völcker thuis in Hilversum. Als je interesse hebt in een optreden van 12dance en je de bandleider wilt leren kennen, nodigen we je graag uit voor zo'n luistersessie. Christoph Völcker zegt daarover het...

Muzikale topper op zankyou.nl!

12dance ( te boeken vanaf 875 euro) staat op de website zankkyou naast zeer exclusieve feestbands ( die vele male duurder zijn dan wij!)! Dit schrijft Zankyou over ons: "Als jullie voor 12dance op de bruiloft kiezen dan weet je zeker dat de voetjes van de vloer zullen...

Plaats 3 onder de vijf beste betaalbare coverbands van Nederland!

 WOW! De website www.vijfbeste.nl heeft onderzoek gedaan naar de beste betaalbare coverbands van Nederland. Met trots mogen wij verkondigen: 12dance staat op plaats 3! Ze schrijven over o.a. ons:"Wat ons betreft is een coverband de ideale keus voor elk feest. Maar je...

Josefin is

Ready to Rock

Contact Us

We believe beauty is more than skin deep… or in our case “pixel deep”, if you will. At Elegant Child Themes, we aim to build themes that aren’t just beautiful, but functional and built specifically with the user experience in mind.

Did you know you that our themes come with unlimited usage? Pay once and use it on as many sites as you like. How’s that for a time & money saver? Perhaps best of all, our themes include prompt and courteous support. Need help? We’ve got your back.

7 + 6 =

Join the Email List

Stay up to date on our latest news & events