Top muzikanten voor jouw feest

“C’est le ton qui fait la musique!”. “Het is de toon die de muziek maakt”, aldus het Franse gezegde. Bij muziek is het van essentieel belang dat de toon goed gezet én gespeeld wordt: zeker als je indruk wil maken op jouw feest. Pure emotie, vakmanschap en een professionele instelling maken een band succesvol en daarmee een aanvulling op jouw feest. Om dat te bereiken werkt 12dance uitsluitend met de beste professionele muzikanten!

Toetsenist/DJ Christoph Völcker stond met de band van André Hazes in Ahoy, het Olympisch Stadion en de ArenA. Hij speelde met John Miles, The Trammps, Gerard Joling, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.

Voeg daarbij de kwaliteit van virtuoze muzikanten die samen al heel wat vlieguren hebben gemaakt, en je weet dat je nergens meer zorgen om hoeft te maken.