Met grote regelmaat vinden er luistersessies plaats bij Christoph Völcker thuis in Hilversum. Als je interesse hebt in een optreden van 12dance en je de bandleider wilt leren kennen, nodigen we je graag uit voor zo’n luistersessie.

Christoph Völcker zegt daarover het volgende: “Overleggen gaat vaak prima over de mail en per telefoon, maar soms moet je elkaar gewoon even echt leren kennen. Bijvoorbeeld als je wilt weten wat voor muzikant ik ben en wat 12dance je te bieden heeft. Voor mij is het ook belangrijk om te weten wat voor feest je in gedachten hebt en of wij daar bij passen. Vandaar die luistersessie. ”

Wat kun je verwachten? Allereerst bespreken we je feest en brengen we jouw wensen in kaart. Ik wil graag een feest op maat bedenken, dus ik vraag je naar het naadje van de kous. Jouw ideeën neem ik als uitgangspunt en dan laat ik je horen en zien wat de mogelijkheden van 12dance zijn.

Als je wilt maken we tijdens een luistersessie alvast een voorlopig draaiboek voor je feest, zodat je weet wat we gaan doen en wie wat regelt.

Interesse? Bel me aub op 0655827583 om je aan te melden en een afspraak te maken.