12dance ( te boeken vanaf 875 euro) staat op de website zankkyou naast zeer exclusieve feestbands ( die vele male duurder zijn dan wij!)!

Dit schrijft Zankyou over ons:

“Als jullie voor 12dance op de bruiloft kiezen dan weet je zeker dat de voetjes van de vloer zullen gaan! Veel bruidsparen vinden het lastig om een keuze te maken tussen een band of een dj en daarom hoef je bij 12dance (one-to-dance) niet te kiezen! Dit is een toffe coverband onder begeleiding van een dj. Zij spelen herkenbare feestmuziek van de jaren 80 tot nu. Alle bekende nummers, geheel afgestemd op jullie wensen! De combinatie van band met dj is heel uniek en dit zal je pas echt beamen wanneer je hen een keer hebt horen spelen. Ze draaien verzoeknummertjes waardoor jullie feest nooit stil zal vallen!”

“Muziek is zo’n belangrijk onderdeel van de bruiloft. Muziek is een factor van het thema van jullie bruiloft en is bepalend voor de sfeer van jullie dag. Het is daarom ook belangrijk om hier niet op te besparen. Je wilt immers geen dj die van YMCA doorgaat naar de titelsong van Pokémon, omdat dit zo leuk is aangezien de serie uit jullie geboortejaar afstamt… Om dit allemaal te voorkomen hebben wij de beste muzikale toppers uit Noord-Holland voor jullie op een rijtje gezet!”

Zankyou is in 2007 opgericht, en nu al opgenomen in de top 20 websites wereldwijd (nummer één in Europa) door Feedmyapp. Zankyou is er trots op marktleider te zijn en met hun ervaring op het gebied van de online organisatie van bruiloften koppels wereldwijd te helpen met hun droombruiloft. Zankyou loves your wedding! Tot nu toe maken per jaar meer dan 350,000 koppels een bruiloftsite aan via Zankyou, met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar.

Neem hier een kijkje op hun website: https://www.zankyou.nl/p/deze-muzikale-toppers-uit-noord-holland-zorgen-voor-de-beste-sfeer-op-jullie-bruiloft