WOW! De website www.vijfbeste.nl heeft onderzoek gedaan naar de beste betaalbare coverbands van Nederland. Met trots mogen wij verkondigen: 12dance staat op plaats 3! Ze schrijven over o.a. ons:
“Wat ons betreft is een coverband de ideale keus voor elk feest. Maar je hebt natuurlijk altijd twijfelaars die niet kunnen kiezen tussen een DJ en een band. Dan is 12Dance de ideale oplossing. Deze groep is namelijk allebei!De mogelijkheden van bands is soms beperkt, ze zijn bij hun repertoire-keuze afhankelijk van de bezetting. Maar door de aanwezigheid van een DJ is 12Dance daarin een stuk flexibeler. Kies een nummer en ze spelen het. En: de zangeressen zijn fantastisch!”
“Je bent op zoek naar een goede coverband? Dan zit je hier goed! Wij vinden namelijk dat alles leuker wordt met livemuziek! Maar het aanbod is enorm en veel professionele bands vragen de hoofdprijs, dus hoe kies je de juiste band voor jouw feest? Wij hebben inmiddels honderden bands gezien en komen tot deze lijst van vijf fantastische coverbands. En het mooiste (uiteraard afhankelijk van specifieke omstandigheden): Ze zijn allemaal te boeken voor minder dan 1500 euro!”
Neem hier een kijkje:  http://vijfbeste.nl/coverbands/