Het juiste nummer op het juiste moment!

Ben je bang dat ‘het’ te hard wordt? Of dat de band niet de juiste liedjes speelt? Maak je geen zorgen! Iedereen heeft zijn eigen muzieksmaak. De een houdt van dansmuziek, de ander wil alleen maar rustig kletsen. De een vindt herkenbare dansmuziek leuk, de ander houdt meer van rustige ballads of jazz. 12dance vindt het leuk en uitdagend om voor iedereen precies de muziek spelen die hij of zij leuk vindt en die bij de sfeer van het feest past. Geen rustige nummers als iedereen wil dansen, geen dansnummers tijdens het diner. 12dance brengt een perfect passend repertoire, het juiste nummer op het juiste moment, een mooie combinatie van herkenbaar werk en actuele nummers.

Door de combinatie met allround DJ Christoph is elk liedje mogelijk. In een uitvoerig gesprek bepalen we samen jullie muziek keuze: van Nederlandstalig tot Rock, van Disco tot Dance, Happy hardcore of juist Jazz. Ik ken alle stijlen en kan alles voor jullie draaien. En: Verzoekjes zijn juist welkom!

Als je wilt kun je ook een eigen lijst met nummers aanleveren. Ik gebruik deze lijst tijdens de avond en zoek liedjes die bij deze lijst passen. Op deze wijze hoor je de hele avond alleen maar liedjes die jullie leuk vinden!