Het juiste geluidsvolume voor jouw feest!

Bij een goed feest hoort een volle dansvloer. Met jouw vrienden lekker losgaan op energieke muziek. Ontspannen. Het liefst dans je op bekende nummers van de afgelopen jaren, afgewisseld met wat oude hits. De jongeren zullen met je mee doen, de ouderen zullen lachend toekijken omdat je zoveel plezier hebt. Maar moet de hele avond er zo uitzien?

Je vindt een mooie balans door het begin van het feest aan te kleden met rustige muziek. Op die manier creëer je een relaxte sfeer die op dat moment belangrijker is dan energieke muziek. Vervolgens kun je in drie muzieksets van ongeveer 21.30 tot 0.30 alsnog lekker dansen. Hoogstwaarschijnlijk doet tegen die tijd je familie gewoon mee, maar mocht dat niet het geval zijn is het altijd verstandig een rustige plek te regelen voor de oudere generatie. Denk daarbij aan een zithoek achter in de zaal.
Zo geniet jong én oud van je feest!