Muziek is een grote sfeermaker op feesten en partijen, dus waarschijnlijk staat het ergens bovenaan je to-do-list. Het góed regelen van zo’n optreden is echter best een klus! Waarschijnlijk heb je het nog nooit eerder gedaan.

Je hoopt dan dat alles precies gaat zoals jij wilt: je geeft er immers een hoop geld aan uit. Het is alleen geen kwestie van geluk. Met de juiste kennis heb je het verloop van het optreden voor een groot deel in je eigen handen.
Hoe dan? Waar moet je allemaal aan denken? Wat moet je allemaal bespreken om een optreden vlekkeloos te laten verlopen?Hoe werkt het met contracten, betaling, geluidsinstallatie, laden/lossen enzovoort?
12dance wil je graag op weg helpen met deze vragen. We hebben de nodige ervaring: 12dance heeft inmiddels heel wat optredens verzorgd voor boekingskantoren en particulieren. We zijn de meest uiteenlopende situaties tegengekomen op allerlei locaties in Nederland. Op basis van deze ervaring hebben we een checklist samengesteld die je voor jouw feest kunt gebruiken.

Als je ons boekt hoef jij echter nergens aan te denken: dan regelen wij al het onderstaande voor je.

Checklijst band optreden